Ga naar cookies accepteren Ga naar hoofd navigatie Ga naar pagina-inhoud Ga naar contact informatie
fijn-proeverij.nl
  • Home
  • Guillaume Coret
  • Assortiment
  • Referenties
  • Contact

Proeverijen

Een ruim scala aan producten, ontspannen mooie producten beter leren kennen door aandachtig te proeven…

Proeverijen

Educatie

Met verschillende niveau's aan wijncursussen leert Fijn-Proeverij je over wijn…

Educatie

Assortiment

Cadeaubon, Wijnassortiment, Relatiegeschenken of een Luxe gepersonaliseerde likorette box...

Assortiment

Guillaume Coret

Met veel plezier vertel ik je op deze site meer over mijn passie voor smaken en hoe deze tot stand zijn gekomen…

Guillaume Coret

Sommelier Vinoloog

Voor de momenten dat je twee professionele handen nodig hebt, met kennis van dranken & spijzen, kom ik je graag freelance ontzorgen…

Sommelier Vinoloog
Paginering
Vorige Slide
Volgende Slide
  • Sommelier-Vinoloog
    • Sommelier Vinoloog
    • Wijnveilingen
    • Wijnkaartadvies
    • Wijn en Spijs Catering
  • Proeverijen
    • Proeverij-agenda
    • Proeverijen algemeen
  • Wijncursussen/Educatie
  • Assortiment

Stel hier je vraag?


Ik wil graag mijn sommeliers ervaringen na het bezoeken van wijnproducenten, restaurants, masterclasses, persbijeenkomsten, kaasproducenten, gastronomische beurzen en andere bezoeken met je delen en zo wijzer te laten worden over wat er zich afspeelt in de wereld van drank en eten.

Houd deze pagina in de gaten , of mijn facebookpagina. Met veel plezier hou ik je op de hoogte van de hedendaagse ontwikkelingen in de gastronomie van Fijn-Proeverij.

Wijn blog


Bier blog


Gedestilleerd blog


Non alcohol blog




  • Wijnbouw Brazilië
    21-08-2025

    Wijnbouw Brazilië

    van zoet druivensap naar serieuze wijnen.
  • Cava wijn,
    08-01-2025

    Cava wijn,

    bruisend Spanje.
  • Georgië,
    06-07-2024

    Georgië,

    duizenden jaren wijntraditie.
  • Santorini wijneiland,
    07-08-2021

    Santorini wijneiland,

    wijntraditie met karakter.
  • Rioja 120km,
    02-03-2021

    Rioja 120km,

    breed aan wijndiversiteit.
  • Onder de huid,
    02-10-2020

    Onder de huid,

    van de druif.
  • Prosecco DOC & DOCG,
    15-09-2020

    Prosecco DOC & DOCG,

    charmante charmat wijn.
  • Old Vine Project,
    27-07-2020

    Old Vine Project,

    inversteren in de toekomst.
  • Limoux,
    26-05-2020

    Limoux,

    Toques et Clocher.
  • IJswijn,
    12-05-2020

    IJswijn,

    niche koud wintergoud.
  • De invloeden van,
    21-04-2020

    De invloeden van,

    Liqueur de Tirage & d'Expedition
  • Madeira wijn,
    08-04-2020

    Madeira wijn,

    versterkte & gestoofde wijn.
  • Domein Aldenborgh,
    26-02-2020

    Domein Aldenborgh,

    in gesprek met de natuur.
  • Clos d’Opleeuw,
    23-02-2020

    Clos d’Opleeuw,

    ommuurde wijnliefde.
  • Jura wijnen,
    31-01-2020

    Jura wijnen,

    net even anders.
  • Hermitage,
    14-11-2019

    Hermitage,

    vs Crozes-Hermitage.
  • Portugal wijnland,
    26-10-2019

    Portugal wijnland,

    wijn met authenticiteit.
  • Sherry wijn,
    19-04-2019

    Sherry wijn,

    puur natuur.
  • Alto Adige,
    13-04-2019

    Alto Adige,

    het pure schone Italië.
  • Châteauneuf-du-Pape,
    15-03-2019

    Châteauneuf-du-Pape,

    kei lekker.
  • Resèrve wijn,
    16-10-2018

    Resèrve wijn,

    geduld is een rijke smaak.
  • Riesling,
    12-11-2017

    Riesling,

    een geliefde druif.
  • Trappistenbier,
    21-08-2023

    Trappistenbier,

    echt monnikenwerk.
  • Weißbier,
    03-11-2022

    Weißbier,

    met tarwe als DNA.
  • Lambiek, Geuze & Oude Geuze,
    01-03-2021

    Lambiek, Geuze & Oude Geuze,

    bier maken met geuzestekers.
  • Gerijpte bieren,
    24-08-2020

    Gerijpte bieren,

    niet vers wel spannend.
  • Champagnebieren,
    19-08-2020

    Champagnebieren,

    feest voor de gastronomie.
  • Porter vs. Stout,
    17-05-2020

    Porter vs. Stout,

    is als cappuccino vs. espresso.
  • Bokbier,
    01-11-2019

    Bokbier,

    bokkig seizoensbier.
  • 1, 2, 3, 4,
    30-07-2018

    1, 2, 3, 4,

    van enkel tot quadrupel bier.
  • Hop,
    28-07-2018

    Hop,

    een fijn ruikende bittere dame.
  • Tequila,
    11-08-2025

    Tequila,

    de echte zonder zout en citroen.
  • Geturfde graan,
    02-02-2021

    Geturfde graan,

    toepasbaar voor diversen dranken.
  • Ratafia, Mistela, Floc.....
    14-11-2020

    Ratafia, Mistela, Floc.....

    zoet sap met gedistilleerd.
  • De Baliekluiver,
    26-08-2020

    De Baliekluiver,

    meer dan een kruidenbitter.
  • Jenever,
    22-05-2020

    Jenever,

    trots vloeibaar erfgoed.
  • Gin,
    23-11-2019

    Gin,

    de aromatische Jenever.
  • Rum,
    04-11-2019

    Rum,

    gefermenteerde rietsuiker.
  • Sake 酒, Nihonsu
    03-11-2019

    Sake 酒, Nihonsu

    de rijs(t)ende drank.
  • Sherry Azijn,
    01-02-2024

    Sherry Azijn,

    verzuring die er mag zijn.
  • Witte thee,
    11-10-2020

    Witte thee,

    voorjaar in het glas.
  • Aceto Balsamico,
    30-05-2020

    Aceto Balsamico,

    geduld is een zoetzure taak.
  • Matcha,
    25-05-2020

    Matcha,

    helder groene gewreven thee.
  • To'ak,
    19-05-2020

    To'ak,

    een reep chocola met DNA.
  • Pu-erh thee,
    29-03-2020

    Pu-erh thee,

    ontstaan door transport.
  • Cacao,
    13-11-2019

    Cacao,

    van boon tot reep.
  • Kurk,
    17-05-2018

    Kurk,

    natuur wat blijft ademen.
Video's

Video's

Fijn-Proeverij TV

Fijn-Proeverij Foto' s

Fijn-Proeverij Foto' s

Fijn-Proeverij Foto' s

Informatieve Blog

Informatieve Blog

De laatste verhalen van Fijn-Proeverij

Quiz

Quiz

Ben jij een echte 'kenner' !?

Guillaume Coret

Sommelier, wijn-spijsspecialist,

vinoloog & bierspecialist

06 - 11 36 68 76

mail: info@fijn-proeverij.nl


stuur mij een bericht


Een ander zien genieten,
doet mij genieten!

Links

Algemene Voorwaarden

Aanmelden Nieuwsbrief

fijn-proeverij.nl © 2025 | Disclaimer
Deze website maakt gebruik van cookies.

Accepteer cookies en vergelijkbare technologieën om uw browser-ervaring, beveiliging, analyse te verbeteren. Lees meer over de gebruikte cookies.

Weiger Cookies Ik accepteer cookies
Fijn-Proeverij Blog
fijn-proeverij.nl
by Guillaume Coret | Fijn-Proeverij
X
Voeg toe aan beginscherm
Voeg toe aan beginscherm