Proeverijen

Een ruim scala aan producten, ontspannen mooie producten beter leren kennen door aandachtig te proeven…

Proeverijen

Educatie

Met verschillende niveau's aan wijncursussen leert Fijn-Proeverij je over wijn…

Educatie

Assortiment

Cadeaubon, Wijnassortiment, Relatiegeschenken of een Luxe gepersonaliseerde likorette box...

Assortiment

Guillaume Coret

Met veel plezier vertel ik je op deze site meer over mijn passie voor smaken en hoe deze tot stand zijn gekomen…

Guillaume Coret

Sommelier Vinoloog

Voor de momenten dat je twee professionele handen nodig hebt, met kennis van dranken & spijzen, kom ik je graag freelance ontzorgen…

Sommelier Vinoloog
Pagination
Previous Slide
Next Slide

Origineel cadeau nodig? Geef dan de Fijn-Proeverij proeverijen cadeaubon

Bestel hier de CadeaubonFijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes hebben hun ruime kennis samen gesmolten door om de 6 à 8 weken een weekend lang op vrijdag + zaterdagavond, en op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in onze familie, wat tot één van de oudste Horecaonderneming van Utrecht behoort. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, of er meer over wilt weten op een ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke avonden en middagen worden. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaal bieren over de hele wereld tot wijnen uit een streek, land of een bepaald druivenras, tot aan een serie mooie Jenevers, Gin's, Whisky's en andere distillaten, maar ook kazen en cacao krijgen de aandacht.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.