Sommelier Vinoloog

Voor de momenten dat je twee professionele handen nodig hebt, met kennis van dranken & spijzen, kom ik je graag freelance ontzorgen…

Sommelier Vinoloog

Proeverijen

Een ruim scala aan producten, ontspannen mooie producten beter leren kennen door aandachtig te proeven…

Proeverijen

Guillaume Coret

Met veel plezier vertel ik je op deze site meer over mijn passie voor smaken en hoe deze tot stand zijn gekomen…

Guillaume Coret

Educatie

Met verschillende niveau's aan wijncursussen leert Fijn-Proeverij je over wijn…

Educatie

Assortiment

Cadeaubon, Wijnassortiment, Relatiegeschenken of een Luxe gepersonaliseerde likorette box...

Assortiment
Pagination
Previous Slide
Next Slide

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes hebben hun ruime kennis samen gesmolten door om de 6 à 8 weken een weekend lang op vrijdag + zaterdagavond, en op zondagmiddag een proeverij te verzorgen in Proeflokaal 'De Zes Vaatjes' te Utrecht. Dit proeflokaal behoort al 3 generaties in onze familie, wat tot één van de oudste Horecaonderneming van Utrecht behoort. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.


Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, of er meer over wilt weten op een ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke avonden en middagen worden. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, van speciaal bieren over de hele wereld tot wijnen uit een streek, land of een bepaald druivenras, tot aan een serie mooie Jenevers, Gin's, Whisky's en andere distillaten, maar ook kazen en cacao krijgen de aandacht. Allen met de daarbij behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn-Spijs & Bier Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker/Bierspecialist Albert de Rijk. Beide gaan stad en land af om in haar soort de mooiste producten te selecteren.

‘Het leukste en gezelligste uitje om met je personeel, familie, vrienden, je sportteam, als vrijgezellenuitje, date, studiegenoten, collega's, zangkoor en andere kennissen met ons mee te genieten'.


Origineel cadeau nodig? 
Geef dan de Fijn-Proeverij

Bestel hier de Cadeaubon

x
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Add to home screen