Mijn naam is Guillaume Coret. Al van Jongs af
aan geniet ik van goed eten en drinken. Ik proefde altijd alles. Ik had
het geluk zeer fijn gemaakte distillaten uit onze familie te mogen proeven. Nooit beseffend dat smaak een heel belangrijk onderdeel van mijn leven zou gaan uitmaken.
In het Utrechtse proeflokaal De Zes Vaatjes hadden wij als familie de primeur als er weer een nieuwe drank was geproduceerd, een nieuwe cocktail was gecreëerd en er met de feestdagen mooie flessen wijn op de tafel kwamen. Met mijn 20ste jaar kreeg ik de kans om een zeer bijzondere fles wijn te bemachtigen, hieruit ontstond als een hobby een mooi wijn & spijs diner waar nog meer van dit soort wijnen werden aangedragen. Hierdoor is mijn positieve virus voor dranken ontstaan.
Met veel plezier heb ik dit verder mogen ontwikkelen door te reizen, veel proeverijen te bezoeken en uiteraard te studeren. Als Sommelier, Wijn-Spijsspecialist & Bierspecialist ben ik met veel producten in aanraking gekomen. Ik heb gasten mogen verwennen met smaakvolle producten als wijnen, theeën, alcoholische + non-alcoholische cocktails en digestieve om de gerechten die uit de keuken kwamen te begeleiden. Tevreden en smaakvolle gezichten doen mij veel deugd.
U zien genieten doet mij genieten. Graag deel ik mijn Sommelier ervaringen met je terwijl we genieten van fijne producten.
Guillaume Coret
Sommelier, wijn-spijsspecialist,
vinoloog & bierspecialist
mail: info@fijn-proeverij.nl
Accepteer cookies en vergelijkbare technologieën om uw browser-ervaring, beveiliging, analyse te verbeteren. Lees meer over de gebruikte cookies.