Whisky & Jenever proeverij

Whisky & Jenever proeverij
'Whisky & gerijpte Jenever'

Zondag 3 november 2024
€ 59,50

Whisky vs. Jenever.

Whisky wordt inmiddels over de hele wereld gemaakt waarin andere landen dan Schotland helemaal niet onder hoeven te doen dan het bekende Schotse. En dan Jenever, kennen we dat eigenlijk wel goed? De ontwikkelingen die hier de afgelopen 15 jaar in zijn gemaakt hoeven helemaal niks meer te maken hebben met de fles Jenever die je kent uit de koelkast of vriezer van je opa. Vele distilleerderijen zijn opgestaan om hele mooie Jenevers uit te brengen.

Tijdens deze proeverij wil ik je bijzondere Whisky's laten proeven die vanuit de hele wereld kunnen komen en laten proeven dat Jenever de stempel van oubollig niet terecht hoeft te zijn. Om in de wereld van gerijpte distillaten te blijven zullen de Jenevers ook houtgerijpt zijn om zo te proeven dat deze werelden dicht bij elkaar kunnen liggen.


 Direct reserveren


  Wanneer: Zondag 3 november 2024 van 14:00 t/m ± 17:30 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14  Utrecht (centrum).

  Kosten: € 59,50

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 26 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 26 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een Shared dining 3-gangen voor € 34,- p.p. (exclusief dranken)
 • een chefs menu 4-gangen voor € 46,- p.p. (exclusief dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een Whisky of Jenever proeverij verzorgt hebben door Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram