Wijnproeverij

Wijnproeverij
'Sommelierswijnen'


Zondag 29 September 2024
€ 55,-

Fijn-Proeverij's favorieten.

Tijdens deze proeverij zal Sommeier Guillaume Coret wijnen selecteren die over de hele wereld vandaan kunnen komen, wijnen die onbekend zijn van een onbekende streek, druif of van een land waarvan je niet snel een wijn tegenkomt. Denk dan aan persoonlijke favorieten, oudere jaargangen, mousserend, speciale uitgaven & bijzondere wijnen die ik persoonlijk heb bewaard voor dit moment.


Tijdens deze proeverij zullen er 10 wijnen geserveerd worden om heerlijk van te genieten en het verhaal erachter te horen waarom deze wijnen zo speciaal zijn.


 Direct reserveren


  Wanneer: Zondag 29 september 2024 van 14:00 t/m ± 17:30 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14  Utrecht (centrum).

  Kosten: € 55,-

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 26 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 26 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een Shared dining 3-gangen voor € 34,- p.p. (exclusief dranken)
 • een chefs menu 4-gangen voor € 46,- p.p. (exclusief dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een wijnproeverij verzorgt hebben door de sommelier van Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram