Wijnproeverij Mediterrane

Wijnproeverij Mediterrane
'Mediterrane kust wijnen'

vr 10 & za 11 september
€ 37,50

zon, zee en wijn.

Wijnen van rondom de Middellandse Zee. Rondom Ten noorden en zuiden van de Middellandse Zee wordt al eeuwen wijn gemaakt, via Griekenland is de wijnstok verder door Europa aangeplant door toedoen van de Romeinen. Wijngebieden en landen als o.a. Zuid-Italië, Kroatië, Griekenland, Zuid-Spanje, Zuid-Frankrijk, Marokko & Cyprus kennen dan ook een lange wijngeschiedenis. Kom naar deze bijzondere wijnproeverij waar 10 wijnen geserveerd worden.
  • Vrijdag 10 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur
  • Zaterdag 11 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur


 Direct reserveren


  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 37,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes .

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.