Wijnproeverij ‘Port, Madeira & Sherry’

Wijnproeverij ‘Port, Madeira & Sherry’

20, 21 & 22 november 
€ 42,50

Verzorgt door onze Port, Madeira & Sherry specialist

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.


Vrijdag 20 november van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 21 november van 19:30 t/m ± 22:30 uur 

Zondag 22 november van 14:00 t/m ± 17:00 uur 


  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren) 
  • € 42,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan via contactpagina


  • "De koudere maanden en feestdagen lenen zich goed voor genieten van versterkte wijnen zoals Port, Madeira & Sherry. Als Port, Madeira & Sherry specialist is deze wijnproeverij van Fijn-Proeverij de beste gelegenheid om eens goed kennis maken met deze versterkte wijnen. De 10 wijnen inclusief hapjes tijdens deze proeverij zullen een goed beeld geven van deze geweldige wijnsoorten."
    Reserveer hierx
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Install on your iPhone. Press share Upload Add to home screen