Wijnproeverij 'Wijnen van dichtbij'

Wijnproeverij 'Wijnen van dichtbij'

26, 27 & 28 juni
€ 39,50

Wijnen die dicht bij on vandaan komen.

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.Vrijdag 26 juni van 19:30 t/m ± 22:30

Zaterdag 27 juni van 19:30 t/m ± 22:30

Zondag 28 juni van 14:00 t/m ± 17:00

  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 39,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. v.d. Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Inschrijven kan via contactpagina

"Dat goede wijnen niet van ver hoeven te komen, laat ik je ervaren in deze wijnproeverij. Door de vele nationaliteiten en de rijke wijngeschiedenis van Europa is er een ruim aanbod aan druivenrassen en stijlen van wijnen. Tijdens deze wijnproeverij ontdek je 12 pareltjes van wijnen uit Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland & Nederland".
Reserveer hier


x
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Install on your iPhone. Press share Upload Add to home screen