Wijnproeverij

Wijnproeverij
'Zuid-Afrika'

Zondag 24 september 2023
€ 47,50

Proef Zuid-Afrika.

Het is alweer 10 jaar geleden dat Fijn-proeverij in 2012 als een sommeliersonderneming waarin Fijn-proeverij ondersteuning biedt aan restaurants, overige horeca, tijdens beurzen of events. Daarnaast geeft Fijn-proeverij wijncursussen, verzorgt promotionele service en organiseert proeverijen.

Deze proeverij wordt er weer eentje waar je bij wilt wezen. 10 jaar ondernemen wil ik uiteraard vieren met bijzondere wijnen uit Zuid-Afrika. Denk dan aan persoonlijke favorieten, oudere jaargangen, mousserend, speciale uitgaven & bijzondere wijnen die ik persoonlijk heb bewaard voor dit moment. Vier en geniet met mij mee!


 Direct reserveren


  Wanneer: Zondag 24 september 2023 van 14:00 t/m ± 17:00 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14  Utrecht (centrum).

  Kosten: € 47,50 

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 36 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren (en opkomst) vanaf 10 personen 10% jubileum korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij bestaat in 2023 10 jaar en dat gaan we vieren met geweldige proeverijen. Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 35 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een 4 gangen menu à € 53,- p.p. (exclusive dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een wijnproeverij verzorgt hebben door de sommelier van Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram