Bierproeverij Utrecht

Bierproeverij Utrecht
'Utrechtse gerijpte bierschatten'

Datum nog niet bekend
€ 42,50

Op z'n Utreg's.

Bieren van Utrechtse brouwerijen die je niet meer in de winkel zal aantreffen, soms zelfs niet bij de brouwers. Utrechtse bier schatten die nog verstopt in een hoekje lagen, enkele laatste dozen, bieren die ik zelf enkele jaren geleden al heb ingekocht om nog te laten rijpen, limited editions die gebruikt mogen worden uit de privé kelder van de brouwer etc. etc.

Deze bierproeverij met enkel bieren uit Utrecht (inclusief provincie) wordt echt te gek. Ben je bierliefhebber en nieuwsgierig naar bieren die soms ver voorbij hunt.h.t. zijn, dan mag je deze proeverij niet missen. Van sommige brouwerijen hebben we zelfs meerdere jaargangen om naast elkaar te laten proeven.


 Direct reserveren  Wanneer: Datum nog niet beked 2023 van 14:00 t/m ± 17:00 uur

  Waar: Utrecht

  Kosten: € 42,50

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 35 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren (en opkomst) vanaf 10 personen 10% jubileum korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij bestaat in 2023 10 jaar en dat gaan we vieren met geweldige proeverijen. Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 35 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.
Eens een bierproeverij door
Fijn-Proeverij verzorgt hebben,

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram