Wijnproeverij Zuid-Afrika

Wijnproeverij Zuid-Afrika
'Nederlandse invloeden'

za 30 & zo 31 oktober
€ 37,50


ZA met Nederlandse invloeden

Door de eeuwen heen zijn er vele Nederlandse invloeden ontstaan in Zuid-Afrika, en zo zeer zeker ook op gebied van de wijnbouw. Met deze gedachten organiseren we een wijnproeverij over Zuid-Afrika met o.a. wijnen met een Nederlands tintje. Wijngaarden van Nederlandse grondleggers, huidige Nederlandse wijnbedrijven of wijnen gemaakt door Nederlanders maar ook ander mooie Zuid-Afrikaanse wijnen. Er zullen 10 wijnen geproefd gaan worden tijdens deze Zuid-Afrikaanse wijnproeverij.


  • Zaterdag 30 oktober van 19:30 t/m ± 22:30 uur
  • Zondag 31 oktober van 14:00 t/m ± 17:00 uur


 Direct reserveren  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 37,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes .

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.