Wijnproeverij ‘ Sommeliers Choice’

Wijnproeverij ‘ Sommeliers Choice’

17, 18 & 19 december
€ 40,- 

Ik hou mij hier niet in, mis dit niet!!!

"Deze wijnproeverij zal helemaal in het teken staan van wijnen die overal vandaan kunnen komen en waar ik een speciaal gevoel bij heb. Dat kan bijvoorbeeld zijn, omdat ik bij het wijnhuis ben geweest, ze speciaal heb laten invliegen of omdat ik deze wijnen gewoon heel goed vind en ze graag met je wil delen. Dit zijn dus wijnen met een persoonlijk verhaal van Sommelier Guillaume Coret".

Reserveer hier


Donderdag 17 december van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Vrijdag 18 december van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 19 december van 19:30 t/m ± 22:30 uur
  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 49,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan via contactpaginaFijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes .

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.