Wijnproeverij 'Zomerse wijnen'

Wijnproeverij 'Zomerse wijnen'

9 (vol) & 10 oktober
€ 37,50

Heerlijke zomerse wijnen!

"Na een een periode van het niet kunnen organiseren van proeverijen gaan we deze dagen weer lekker aan de slag om jou te laten genieten van heerlijke wijnen. Een wijnproeverij waar 10 wijnen geserveerd worden met een zomers karakter. Mooie frisse witte wijnen, spannende rosé's & luchtige rode wijnen met veel smaak. Ook zullen we aandacht geven aan wijnen die niet zover van ons geproduceerd worden. Te denken aan Nederland, België, Engeland en Duitsland"

                                 

Reserveer hier


Vrijdag 9 oktober van 18:30 t/m ± 21:30 uur (vol)

Zaterdag 10 oktober van 18:30 t/m ± 21:30 uur

I.v.m. R.I.V.M. richtlijnen maximaal 20 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)


€ 37,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de

Fijn-Proeverij Cadeaubon


Locatie: De Zes Vaatjes Utrecht


Inschrijven kan via contactpaginaFijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes te Utrecht organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe liefhebbers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn-Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes Utrecht, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.

x
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Add to home screen