Whiskyproeverij 'Deluxe'

Whiskyproeverij 'Deluxe'

Datum nader te bepalen
€ 49,50


Verscheidenheid aan Whisky's

"De koudere maanden zijn op komst. Het hout kan weer gehakt worden voor de kachel en we gaan ons lekker opwarmen met 8 verschillende Whisky's. We zijn weer met veel plezier op zoek gegaan naar Whisky's om je te laten proeven in het sfeervolle Proeflokaal De Zes Vaatjes.
Vrijdag 30 oktober van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 31 oktober van 19:30 t/m ± 22:30 uur (vol)

Zondag 1 november van 14:00 t/m ± 17:00 uur

(I.v.m. Covid-19 zal hier een andere datum voor gepland moeten worden.

I.v.m. R.I.V.M. richtlijnen maximaal 20 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren). Tijden zullen hoogst waarschijnlijk aangepast moeten worden i.v.m.  sluitingstijden horeca ook i.v.m. corona richtlijnen.


€ 49,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de

Fijn-Proeverij Cadeaubon


Locatie: De Zes Vaatjes  Utrecht


Reserveren kan via contactpaginaFijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.