Bierproeverij ‘Bier & charcuterie’

Bierproeverij ‘Bier & charcuterie’

25, 26 & 27 september
€ 39,50

Speciaalbieren met kazen, worsten, paté's & hammen

"Tijdens deze bijzondere speciaal bierproeverij laten we je proeven hoe goed bieren te combineren zijn met kazen, hammen, paté's & worsten. Je proeft 10 uitzonderlijke bieren die we begeleiden met heerlijke bijpassende hapjes". Bier kent velen soorten, smaken en gezichten en net als bij wijn kunnen bepaalde smaken heel goed met elkaar combineren, en niet ieder bier past zomaar overal bij. Kom dat proeven het weekend van 25, 26 & 27 september.
Vrijdag 25 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 26 september van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zondag 27 september van 14:00 t/m ± 17:00 uurI.v.m. R.I.V.M. richtlijnen maximaal 16 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)


€ 39,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de

Fijn-Proeverij Cadeaubon


Locatie: De Zes Vaatjes Utrecht 


Inschrijven kan via contactpaginaFijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes te Utrecht organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe liefhebbers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn-Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes Utrecht, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.


x
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Install on your iPhone. Press share Upload Add to home screen