Proeverij Port & Madeira

Proeverij Port & Madeira
'Port & Madeira wijn'

Zondag 18 februari 2024
€ 50,-

Versterkte verleiding.

2 mooie Portugese versterkte wijnen uit met Port in het noorden en Madeira in het zuiden van Portugal krijgen deze proeverij het podium. Beide wijnen hebben een rijke historie en beide herkomsten maken in verschillende verscheidenheid hun producten. De één is gespecialiseerd in flinke houtrijping, de ander weer meer op grotere vaten met een fruitig karakter. En dan zijn er nog de verschillende stijlen zoals 10, 20, 30 jaar oud, Colheita, Late Bottled Vintage, White Reserve, rainwater, Full Rich, reserve en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Tijdens deze proeverij zullen er 10 verschillende wijnen geproefd gaan worden en verteld Sommelier Guillaume Coret je alles over beide dranken.


 Direct reserveren


  Wanneer: Zondag 18 februari 2024  van 14:00 t/m ± 17:30 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14  Utrecht (centrum).

  Kosten: € 50,-

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 26 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij bestaat in 2023 10 jaar en dat gaan we vieren met geweldige proeverijen. Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 26 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een Shared dining 3-gangen voor € 34,- p.p. (exclusief dranken)
 • een chefs menu 4-gangen voor € 46,- p.p. (exclusief dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een wijnproeverij verzorgt hebben door de sommelier van Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram