Wijnproeverij Spanje & Portugal

Wijnproeverij Spanje & Portugal
'Spanje & Portugal'

Zondag 9 juni 2024
€ 50,-

Iberische wijnen.

Spanje staat al vele jaren bekend als een heel goed wijnland, en terecht. Portugal krijgt gelukkig de laatste jaren ook meer bekendheid als het gaat om mooie serieuze wijnen, en ook dat is terecht. Beide landen kunnen enorm profiteren van veel zonuren wat de druiven erg goed doet, weinig last van regen tijdens de oogstmomenten waardoor het fruit vaak perfect rijp geoogst kaan worden om heerlijke wijn van te maken.

Afgelopen oktober heeft Sommelier Guillaume Coret zijn diploma Official Spanish Wine Educator weten te behalen in Spanje, tezamen met zijn enthousiasme over Portugese wijnen zal hij 10 verschillende wijnen laten proeven. Direct reserveren


Wanneer: Zondag 9 juni 2024 van 14:00 t/m ± 17:30 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14 Utrecht (centrum).

  Kosten: € 50,-

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 26 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 35 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een Shared dining 3-gangen voor € 34,- p.p. (exclusief dranken)
 • een chefs menu 4-gangen voor € 46,- p.p. (exclusief dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een wijnproeverij verzorgt hebben door Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram