Jenever proeverij

Jenever proeverij
'Jenever & zo'

Zondag 12 november 2023
€ 45,-

Incl. kopstoot & cocktail.

Jenever leeft weer in Nederland!!! En daar is Fijn-Proeverij blij mee. Vele distillateurs zijn er bijgekomen afgelopen decennia die zeer hoogwaardige Jenevers hebben uitgebracht met een ruime smaakdiversiteit. Van Jonge jenever tot bijzondere Rogge Jenevers, Moutwijnen en hout gelagerde Jenevers die een diepgang kunnen hebben zoals een Whisky dat heeft. Tijdens deze proeverij zal deze verscheidenheid dan ook geschonken worden om de blik op Jenever te verruimen.


 Direct reserveren


Wanneer: zondag 12 november 2023 van 14:00 t/m ± 17:00 uur

  Waar: Restaurant Koenraad, Voorstraat 14 Utrecht (centrum).

  Kosten: € 45,-

  Waarom & voor wie: Voor iedereen omdat het lekker en gezellig is van mooie producten te genieten

  Overige informatie:

  • Maximaal 36 personen. Open inschrijving, individueel, met 2 personen, kleinere of grotere groepen.
  • Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren (en opkomst) vanaf 10 personen 10% jubileum korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij bestaat in 2023 10 jaar en dat gaan we vieren met geweldige proeverijen. Samen met Restaurant Koenraad organiseren we enkele zondag middagen per jaar een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Wanneer je alleen wilt komen, met z’n tweetjes, drietjes, vieren of als groter gezelschap (max. 35 personen).

We serveren in een knusse en ongedwongen omgeving de mooiste producten in haar soort met daarbij de behorende verhalen van Sommelier, Vinoloog, Wijn-Spijs Specialist en bierambassadeur Guillaume Coret van Fijn-Proeverij.


Na afloop van de proeverij biedt Restaurant Koenraad de mogelijkheid om een diner te nuttigen

LET OP APART TE RESERVEREN BIJ FIJN-PROEVERIJ

 • een 4 gangen menu à € 53,- p.p. (exclusive dranken)

Wat een heerlijke gedachte om na de proeverij nog even lekker na te zitten met heerlijke gerechten en thuis niet meer te hoeven koken en zo de zondag af te sluiten. 

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Fijn-Proeverij verzorgt dit met veel plezier.Eens een Jenever proeverij verzorgt hebben door
Fijn-Proeverij.

Neem dan hier contact op


Volg Fijn-Proeverij via de volgende socials

Facebook Instagram