'Jenever & bier' kopstoot proeverij

'Jenever & bier' kopstoot proeverij
'Kopstoten'

vr 26, za 27 (vol) & zo 28 november
€ 39,50

Te gekke bier & jenever combinaties.

Speciale kopstoten wordt een proeverij waar bijzondere speciaal bieren gecombineerd worden met geweldige jenevers. De enige echte Nederlandse drank traditie waar een jonge borrel met Pils een mooie combinatie maakt, maar ook rijkere bieren en rijkere jenevers weten elkaar goed te vinden. Tijdens deze proeverij zullen er 6 hele gave combinaties geserveerd worden en kom je een hoop te weten over zowel bier als jenever. 


  • Vrijdag 26 november van 19:30 t/m ± 22:30 uur
  • Zaterdag 27 november (Vol)
  • Zondag 28 november van 14:00 t/m ± 17:00 uur


 Direct reserveren


  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 39,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan hier

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes .

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.