Whiskyproeverij 'Deluxe'

Whiskyproeverij  'Deluxe'

27, 28 en 29 maart
€ 49,50


Helaas is deze komen te vervallen

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.Vrijdag 27 maart van 19:30 t/m ± 22:30

Zaterdag 28 maart van 19:30 t/m ± 22:30

Zondag 29 maart van 14:00 t/m ± 17:00

(Helaas is deze komen te vervallen)

  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren) 
  • € 49,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. v.d. Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Inschrijven kan via contactpagina
"Het vloeibare goud uit Schotland en gelukkig meer landen blijft in aandacht en kwaliteit groeien. Tijdens deze Whiskyproeverij proef je 8 bijzondere Whisky's waarbij diversen soorten en stijlen voorbij komen. Zo kun goed om zo goed de diversiteit en verschillen aan Whisky's proeven".
Reserveer hierx
This website is using cookies. Read more... I accept cookies
Fijn Proeverij
X
Add to home screen
Install on your iPhone. Press share Upload Add to home screen