Bierproeverij

Bierproeverij
'Utrechts gerijpte bierschatten'

vr 27, za 28 & zo 29 augustus
€ 39,50

Op z'n Utreg's.

De afgelopen jaren hebben bierbrouwerijen een enorme vlucht genomen en zo ook in Utrecht. Samen met deze Utrechtse brouwerijen halen we eerdere producties, speciaal gerijpte en limited editions uit hun kelder om jou te laten proeven hoe bieren kunnen rijpen. Kom 10 van deze geweldige bieren proeven tijdens deze bierproeverij. De Utrechtse gerijpte speciaal bieren worden tijdens deze proeverij allemaal gecombineerd met lokale kazen, worsten en chocola.


LET OP! Enkele bieren zijn niet meer te koop of te verkrijgen bij de brouwerij. Fijn-Proeverij heeft deze bieren weten te bemachtigen of al in eerdere jaren gekocht en bewaard tot dit moment. Dit wil je als Utrechter en bierliefhebber dus niet missen!


Reserveer hier


Vrijdag 27 augustus van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zaterdag 28 augustus van 19:30 t/m ± 22:30 uur

Zondag 29 augustus van 14:00 t/m ± 17:00 uur

  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 39,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Reserveren kan hier


Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij & Albert de Rijk (Liquorist/Meesterschenker) van De Zes Vaatjes .

Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.