Proeverij 'Lovely sweet Valentijn'

Proeverij 'Lovely sweet Valentijn'

14, 15 en 16 februari
€ 37,50

Verleid je liefde dit Valentijn weekend.

Fijn-Proeverij & Proeflokaal De Zes Vaatjes organiseren enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. Dit klassieke proeflokaal behoort al 3 generaties in de familie en tot de oudste Horeca van Utrecht. Dit proeflokaal ademt liefde, kennis en passie van diverse dranken.

Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden, en leer je andere nieuwe fijnproevers kennen. Iedere keer de mooiste producten in haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Sommelier/Vinoloog/Wijn Spijs Specialist Guillaume Coret & Liquorist/Meesterschenker Albert de Rijk.Vrijdag 14 februari van 19:30 t/m ± 22:30

Zaterdag 15 februari 19:30 t/m ± 22:30

Zondag 16 februari van 14:00 t/m ± 17:00  • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
  • € 37,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
  • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
  • Locatie: De Zes Vaatjes Mgr. van de Weteringstraat 32, Utrecht (ingang: Appelstraat 2)
  • Inschrijven kan via contactpagina

"Verleid je liefde dit weekend met heerlijke smaken van verschillende dranken en heerlijke bijpassende hapjes. Tijdens de Valentijn proeverij proef je 10 verschillende dranken gecombineerd met op liefde & smaak uitgezochte hapjes. Proef de verleiding".
Niet verliefd maar toch ook zin in een avond uit om de liefde met
vrienden, familie of ander gezelschap te vieren?
Wees uiteraard ook welkom.Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, in Proeflokaal De Zes Vaatjes, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op, wij verzorgen dit met veel plezier.


x
This website is using cookies. Read more... I accept cookies