Bierproeverij Utrecht

Bierproeverij Utrecht
'Utrechtse gerijpte bierschatten'

Datum nog te bepalen
€ 39,50

Genieten op z'n Utreg's.

Tijdens deze bijzondere speciaal bieren proeverij gaan we hele bijzondere bieren open maken. Bieren van Utrechtse brouwerijen die je niet meer in de winkel zal aantreffen, soms zelfs niet bij de brouwers. Utrechtse bierschatten die nog verstop in een hoekje lagen, enkele laatste dozen, bieren die ik zelf enkele jaren geleden al heb ingekocht om nog te laten rijpen, limited editions die gebruikt mogen worden uit de privé kleder van de brouwer etc. etc. 


Deze bierproeverij met enkel bieren uit Utrecht (inclusief provincie) wordt echt te gek. Ben je bierliefhebber en nieuwsgierig naar bieren die soms ver voorbij hun t.h.t. zijn, dan mag je deze proeverij niet missen. Van sommige brouwerijen hebben we zelfs meerdere jaargangen om naast elkaar te laten proeven.  • Vrijdag 29 april van 19:30 t/m ± 22:30 uur
 • Zaterdag 30 april van 19:30 t/m ± 22:30 uur


   Direct reserveren


 • Maximaal 36 personen (individueel en/of kleinere gezelschappen ook mogelijk te reserveren)
 • € 39,50 p.p. Leuk om cadeau te geven met de Fijn-Proeverij Cadeaubon
 • Bij reserveren vanaf 10 personen 10% korting
 • TIP kom met OV of op de fiets i.v.m. alcohol en moeilijkheid parkeren
 • Locatie: nog te bepalen in Utrecht
 • Reserveren kan hier

  Fijn-Proeverij organiseert  enkele weekenden per jaar op vrijdag, zaterdag avond en zondagmiddag een proeverij. Proeverijen op gebied van wijn, bier, distillaten en andere dranken. 

  Deze proeverijen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je gewoon zin en interesse hebt in mooie bijzondere dranken, er meer over wilt weten en vergelijkingen te maken op een knusse en ongedwongen manier, dan zullen dit onvergetelijke middagen en avonden worden. Iedere keer de mooiste producten binnen haar soort, met daarbij de behorende verhalen van Guillaume Coret (Sommelier, Vinoloog, Wijn Spijs Specialist en bierambassadeur) van Fijn-Proeverij.

  Zou je nou zelf eens een proeverij verzorgd willen hebben thuis, op het werk, op de camping, sportvereniging, tijdens een feestelijk event of waar dan ook op locatie buiten deze datums om, neem dan ook gerust contact met ons op. Wij verzorgen dit met veel plezier.