Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Sfeerimpressie foto's


 Leuk dat u even komt kijken in mijn fotoalbum waar u inspiratie kunt opdoen via de proeverijen die ik tot op heden heb mogen verzorgen. Ook krijgt u een goed beeld van de uitstraling die Fijn-Proeverij u te bieden heeft op de door u gewenste locatie.

 

Veel kijk plezier!

2018

15 juni Bierproeverij-met-kaas-&-cacao

Wat een smaakfeest was deze 24ste themaproeverij van Fijn-Proeverij i.s.m. met Proeflokaal De Zes Vaatjes. 12 onbekendere speciaal bieren gecombineerd met kaas en/of bijzondere cacao. Wanneer je deze goed met elkaar weet te combineren is het een waar smaakfestijn in de mond. Kijk hier voor een sfeerimpressie van deze bierproeverij gegeven in Utrecht.

 

 Zelf eens een wijnproeverij beleven, kijk dan op onze proeverijen agenda of neem hier contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

13 mei Wijnproeverij 'Viva la España', Fijn-Proeverij i.s.m. De Zes Vaatjes

In mei van 2018 verzorgde Fijn-Proeverij weer een leuke themaproeverij, dit keer een wijnproeverij over Spanje. Spanje is een zeer divers land als het gaat om bodems, klimaten, streken en wijnmaaktechnieken. Dit maakt Spanje als wijnland erg bijzonder en divers.

 

Zelf eens een wijnproeverij beleven, kijk dan op onze proeverijen agenda of neem hier contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

12 mei Wijntraining Fletcher Hotel Loosdrecht

Ook de Fletcher Hotels vestigingen worden sinds 2018 voorzien van een wijntraining m.b.t. tot de wijnen van hun wijnkaart.

 

Wilt u ook uw personeel getraind hebben in de wijnkaart die u voert, een nieuw wijnplan opzetten, de wijnkaart onder handen laten nemen of gastronomisch wijn en spijs advies willen? Neem dan gerust contact op met Fijn-Proeverij.

 

26 april Thuis privé wijnproeverij 'Riesling wijnen'

Wil je ook wel eens met vrienden, familie of in welke samenstelling dan ook een wijnproeverij thuis willen beleven, Guillaume Coret van

Fijn-proeverij komt dan als privé sommelier graag bij jullie langs om een fijne gezellige middag/avond te verzorgen. Het thema komen we wel uit, en mocht u er een diner aan vast willen plakken dan kan dit ook tot in de puntjes verzorgt worden.

 

Tijdens deze thuis wijnproeverij hebben we met een leuk gezeldschap het druivenras Riesling ondekt, Rieslings van over de hele wereld.

 

 Wilt u meer informatie voor een proeverij op maat in Utrecht of elders in het land neem dan gerust contact met mij op

 

 

 

 

23 & 24 maart Wijnproeverij 'Onbekende & onbeminde wijnen' Fijn-Proeverij i.s.m. De Zes Vaatjes

We wilden eens goed de aandacht geven aan wijnen van onbekendere gebieden, gebieden die niet zo voor de hand liggen en nog niet bij iedereen het vertrouwen hebben gewonnen. Druivenrassen die je op een wijnkaart misschien links laat liggen omdat je nog niet geconfronteerd bent geweest met een goede uitvoering hiervan. En wijnen die anders zijn dan regulier zoals Oranje wijn, Sherry en Madeira.

 

Zelf eens een wijnproeverij beleven in Proeflokaal De Zes Vaatjes op een loocatie naar eigen wens, kijk dan op onze proeverijenagenda of neem hier contact op en vraag naar de mogelijkheden.

7 februari Wijnkaarttraining Moeke

De horecavestigingen van Moeke worden sinds 2018 voorzien van een wijntraining m.b.t. tot de wijnen van hun wijnkaart.

 

Wilt u ook uw personeel getraind hebben in de wijnkaart die u voert, een nieuw wijnplan opzetten, de wijnkaart onder handen laten nemen of gastronomisch wijn en spijs advies willen? Neem dan gerust contact op met Fijn-Proeverij.

Privé wijnkelder service

Je hebt thuis een berg wijnen liggen of misschien wel geërft maar je weet niet precies wat je ermee kan en wat het allemaal is, "zijn ze nog wel goed, wat is de waarde of waar drink ik het bij"? vraag je jezelf af. Fijn-Proeverij helpt je hier graag bij, sommelier Guillaume Coret komt invertariseren en adviseren zodat je daarna met veel plezier kunt genieten met wellicht schatten van wijnen en andere dranken.

 

Of je bent in de fijne positie dat je een wijnkelder hebt of wilt aanleggen. Hierbij komt ook een hoop bij kijken, ook hierbij kan Fijn-Proeverij je ontzorgen en een mooi wijnkelderplan voor je maken.

 

Wil je hier meer over weten en samen met Guillaume een geweldige wijnkelder creëren neem dan hier contact op.

2, 3 & 4 februari Whiskyproeverij, Fijn-Proeverij i.s.m. De Zes Vaatjes

Whisky blijft een heerlijk en bijzonder product om proeverijen mee te organiseren, zo ook dit jaar hebben we een Whiskyproeverij georganiseerd in Proeflokaal De Zes Vaatjes. Ook in 2019 gaan we weer Whiskyproeverijen voor je organiseren waar je je voor kan aanmelden.

 

Kijk op de proeverijen pagina waneer deze zullen plaatsvinden. Wil je een andere datum en/of locatie, ook dat is mogelijk neem dan hier contact op.

 

 

 

2018 algemene Fijn-Proeverij foto's

..

Genieten, at is waar het om draait bij Guillaume’s Fijn-Proeverij. U in aanraking laten komen met de mooiste producten; de tijd nemen om een product als wijn, thee, distillaten en andere dranken te begrijpen en de verschillen te proeven tussen het ruime aanbod wat er in de wereld te verkrijgen is.

 

Dat iedereen een eigen smaak heeft is alom bekend en zal niet goed of fout zijn. Wel zijn er grote verschillen te ontdekken tussen producten. Gaat het om kwantiteit of kwaliteit, machinaal of handwerk, commercieel of passie. Al deze verschillen zijn in de mond waar te nemen. Graag deel ik mijn ervaringen met u terwijl we genieten van fijne producten.

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design